Mokumtv’s Blog
Just another WordPress.com weblog

KNVB schorst Fränkel na jointje

AMSTERDAM – Hoewel het in iedere coffeeshop legaal te koop is, heeft de KNVB verdediger Purrel Fränkel van De Graafschap voor een maand geschorst. Omdat hij enkele dagen voor het thuisduel tegen Ajax op 21 december met wat vrienden een joint had opgestoken.

Fränkel werd betrapt na de wedstrijd tegen Ajax. De speler krijgt ook nog eens een ‘passende straf’ van De Graafschap zelf, meldt de club heel hypocriet.Purrel Fränkel: ‘Ik heb me nooit beziggehouden met stimulerende middelen die mijn prestaties zouden moeten bevorderen. Ik was mij er niet van bewust dat dit onder verboden en stimulerende middelen valt.’

Dat doet het ook niet: het middel is NIET verboden en gewoon in elke coffeeshop te koop als je ouder dan 18 jaar bent. Dat de KNVB cannabis als een stimulerend middel beschouwd, bewijst dat het daar zulthoofden zonder verstand van hasj en wiet zijn. De Doetinchemse voetbalclub kwam maandag zelf naar buiten met het nieuws dat Purrel een jointje had gerookt. Niet vreemd met een kleine miljoen blowers in Nederland. Behalve dan voor die Koninklijke Nederlandsche Voetbal Bond. Tja, je bent Koninklijk. Iedereen weet dat de Oranjes hun familie-kapitaal danken aan de opium- en slavenhandel.

Advertisements

No Responses to “KNVB schorst Fränkel na jointje”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: