Mokumtv’s Blog
Just another WordPress.com weblog

Nederwiet vernietigd richtmicrofoon Wietkopter tijdens Cannabis Bevrijdingsdag 2009

 

Nederwiet vernietigd richtmicrofoon Wietcopter 
tijdens Cannabis Bevrijdingsdag 2009
Begeleid door her rustgevende geronk van de Wietcopter van de politie, vierde ook de afdeling Westerpark afgelopen zaterdag de Cannabis Bevrijdingsdag op het museumplein. De beelden van de Wietcopter bleken door bezitters van de nieuwste mobieltjes tot aan het eind van de Willemsparkweg goed te volgen. De signalen bleken vrij eenvoudig via het mobieltjes live-stream op internet te kunnen worden gezet.
Omdat de mini-helikopter naast camera’s ook een soort “neus” aan boord heeft die op vijftig kilometer afstand een wieplant kan ruiken, zullen de wietbestrijdingsacties van de Nederlandse politie met de Wietcopter live over de hele wereld te volgen zijn. Vooral de blowende Nederlandse belastingbetaler kan dan zien aan welke leuke technieken de politie al onze miljarden besteed. Wie wil er niet live getuigen zijn hoe middels het magnetron-kanon binnen 1 kwartier zeven planten dwars door het dak kunnen worden verdelgd. En dat voor het koopje van nog geen 34.000 euro per plant, zo berekende experts. Bovendien zouden het weleens heel historische beelden kunnen worden, nu ook Obama een blower blijkt te zijn en California de hennepteelt vrij wil geven, zodat de politie kan worden ingezet om de criminalteit te bestrijden. Senator Schwarzenegger vond ook dat politie en justitie moeten stoppen een onschuldig kruid te criminaliseren. 
Op het museumplein kwam een ernstige tekortkoming van de Wietcoper aan het licht. De richtmicrofoons bleken niet bestand tegen het basloopje van het nummer Nederwiet, gezongen door niemand minder dan Joost Belinfante (Doe Maar, CCC Inc.). De mensen op het museumplein beleefde de climax van een zeer geslaagde Cannabis Bevrijdingsdag, de mensen die de manifestatie via de Wietcopter-beelden volgden, kregen inplaats van Belinfante en the Low Bugetarians een bromtoon te horen. Een klacht bij het Openbaar Ministerie (OM), die heeft meebetaald aan de ontwikkeling van dit politie-speeltje, lijkt dan ook op zijn plaats. Het zou de uitzendingen van de Wietkopter ten goede komen, als er wat minder neurotisch zou worden geschakeld tussen normaal beeld en infra-rood.

Begeleid door her rustgevende geronk van de Wietkopter van de politie, vierde ook de afdeling Westerpark afgelopen zaterdag de Cannabis Bevrijdingsdag op het museumplein. De beelden van de Wietcopter bleken door bezitters van de nieuwste mobieltjes tot aan het eind van de Willemsparkweg goed te volgen. De signalen bleken vrij eenvoudig via het mobieltjes live-stream op internet te kunnen worden gezet.

Omdat de mini-helikopter naast camera’s ook een soort “neus” aan boord heeft die op vijftig kilometer afstand een wieplant kan ruiken, zullen de wietbestrijdingsacties van de Nederlandse politie met de Wietkopter live over de hele wereld te volgen zijn. Vooral de blowende Nederlandse belastingbetaler kan dan zien aan welke leuke technieken de politie al onze miljarden besteed. Wie wil er niet live getuigen zijn hoe middels het magnetron-kanon binnen 1 kwartier zeven planten dwars door het dak kunnen worden verdelgd. En dat voor het koopje van nog geen 34.000 euro per plant, zo berekende experts. Bovendien zouden het weleens heel historische beelden kunnen worden, nu ook Obama een blower blijkt te zijn en California de hennepteelt vrij wil geven, zodat de politie kan worden ingezet om de criminalteit te bestrijden. Senator Schwarzenegger vond ook dat politie en justitie moeten stoppen een onschuldig kruid te criminaliseren. Gelukkig kan de Wietkopter ook worden ingezet bij terrorisme bestrijding.

Op het museumplein kwam een ernstige tekortkoming van de Wietkopter aan het licht. De richtmicrofoons bleken niet bestand tegen het basloopje van het nummer Nederwiet, gezongen door niemand minder dan Joost Belinfante (Doe Maar, CCC Inc.). De mensen op het museumplein beleefde de climax van een zeer geslaagde Cannabis Bevrijdingsdag, de mensen die de manifestatie via de Wietkopter-beelden volgden, kregen inplaats van Belinfante en the Low Budgetarians een bromtoon te horen. Een klacht bij het Openbaar Ministerie (OM), die heeft meebetaald aan de ontwikkeling van dit politie-speeltje, lijkt dan ook op zijn plaats. Het zou de uitzendingen van de Wietkopter ten goede komen, als er wat minder neurotisch zou worden geschakeld tussen normaal beeld en infra-rood.

(Bericht van www.mokumtv.nl/cannaclub.htm)

Advertisements

No Responses to “Nederwiet vernietigd richtmicrofoon Wietkopter tijdens Cannabis Bevrijdingsdag 2009”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: